НСА приема кандидатстудентски документи от днес

НСА приема кандидатстудентски документи от днес

НСА приема кандидатстудентски документи от днес

 

Днес започва подаването на кандидатстудентски документи за всички специалности на Национална спортна академия „Васил Левски“ (НСА).

Кандидатите могат да подадат документите си в Ректората на НСА в Студентски град (13 юни – 6 юли 2018 г.) или в бюрата за информация и прием ( 13 юни – 4 юли 2018 г.) в следните градове: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Казанлък, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Петрич, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол.

През учебната 2018/2019 г. НСА ще обучава треньори по 64 вида спорт. Тази година се добавят скокове във вода, триатлон и боулинг.

Годишните такси са от 350 лв. (за Педагогика на обучението по физическо възпитание) до 840 лв. за различните видове спорт, Кондиционна подготовка и др.

Академията предлага и обучение за професионални квалификации, като спортен аниматор, спортен мениджър, треньор по бойно-приложна физическа подготовка, треньор по адаптирана физическа активност, треньор по кондиционна подготовка, спортен коментатор, учител по физическо възпитание и кинезитерапевт.

При балообразуването кандидат-студентите могат да предпочетат оценката от матура или да държат изпит в Академията, за да постигнат по-висок резултат.

НСА заема лидерското място в рейтинговата система на университетите в професионално направление „Спорт“, а в другите професионални направления – педагогика и обществено здраве е сред водещите висши училища.

Сред преимуществата на НСА са материалната ѝ база с открити и закрити спортни съоръжения, три планински и една морска учебна база, общежития, хранителен блок и басейн в центъра на София.

Сред възпитаниците на НСА са Димитър Бербатов, Кубрат Пулев, Йордан Йовчев, Мартин Петров, Александра Жекова, Румяна Нейкова, Евгения Раданова, Радослав Янков, Евгени Иванов, Николай Байряков, Ангел Караньотов и др.

Лица на кандидатстудентската кампания са олимпийската шампионка на троен скок Тереза Маринова и алпинистът Дойчин Боянов. И двамата са преподаватели в НСА.

Атрактивни спортни специалности в НСА

 

Атрактивни спортни специалности в НСА за учебната 2018/2019

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за партньори, съмишленици, спонсори и дарители в случай,че има интерес…. https://www.narodnatopka.com/reklama-dbfb/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.

Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг , на батут и навсякъде в природата. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Всяка закупена топка подпомага нашата дейност на национално ниво !
ТОПКИТЕ за ЗАЛА “DBFB GOTCHA BALL” СА С РАЗМЕР 7 ИНЧА ПО ДИЗАЙН НА ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ С АВТОР ЕВА ПАВЛОВА И СА ОФИЦИАЛНО ОДОБРЕНИ ОТ WORLD DODGEBALL ASSOCIATION .
Топката е от текстил и е лека, а при удар е безболезнена.
https://www.narodnatopka.com/shop/dbfb-gotcha-ball-1/

Напиши коментар

Your email address will not be published.