Разчитате ли правилно знаците на СЪДБАТА?!

Разчитате ли правилно знаците на СЪДБАТА?!

Една поучителна история за правилното разчитане на знаците НА СЪДБАТА!!!!

mediaplus.bg

Живяла едно време, много, много отдавна, дълбоко, дълбоко навътре в гората, една лисица. По незнайни причини тя била загубила своите два предни крака. Никой не знаел как, може би спасявайки се от смъртоносен капан. Един човек, който живеел в края на гората, виждал лисицата от време на време и винаги се чудел как тя успява да си набавя храна. Един ден когато лисицата отново била наблизо и той я наблюдавал, се появил тигър. Човекът успял да се скрие набързо. Тигърът държал току що уловена плячка между челюстите си. Той изял колкото му било достатъчно да се нахрани, а останалото оставил за лисицата.
Отново, на следващия ден, великият Създател на този свят, изпратил храна на лисицата по същия този тигър. Човекът започнал да си мисли:
“Щом за лисицата са осигурени грижи по този мистериозен начин и навярно храната е изпратена от някаква невидима Висша Сила, защо и аз да не седна някъде и да почакам храната ми да дойде сама?”
И понеже той имал безгранична вяра, седнал и зачакал храната си. Но…дните отминавали… и нищо не се случвало…. Човекът започнал да слабее, да губи сили, останал само кожа и кости. Един ден, губейки почти съзнание, той чул, идващ от някъде Глас, който му казвал:
“О, ти, който пое по грешния път! Разбери накрая Истината! Ти трябваше да последваш примера на тигъра, вместо да имитираш безпомощната лисица!”
Какъвто и избор да направите, aкo след известно време няма резултати и не се чувствате добре – това не е пътят. Въпреки вярата ви, следвате ли чужда цел и посока, това не води до положителни промени…
Затова винаги си задавайте въпрос:
Ако това, което правя е добро за мен, защо не го чувствам, така и не ми носи радост?

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®
Народна Топка България ®

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

4.kim reiki99999

Kim Reiki ® – Европейска Търговска Марка(European Trademark)
Всеки,който желае да стане собственик на уникален меч,нож,бижу или уникален колан с тока,които са изработени по негово желание и идея,може да ни пише наmagicmanstudio@abv.bg !!!!
Ръчна изработка на Борис Червенков. Една единствена бройка само за вас.

автор: Kim Reiki ®Magic Man Studio –  www.mediaplus.bg 

email : magicmanstudio@abv.bg

tel: +359 885 94 84 96

Kim Reiki

Напиши коментар

Your email address will not be published.