Силата на Целувката !

Силата на Целувката !

 Силата на Целувката

Днес ми идва да разцелувам някого!По-добре да е жена, защото иначе ще ми излезе име. Имам нещо предвид! Както и да е!

Исках да кажа, че целувката е неизменна част от нашия живот. Използваме я за какво ли не.

Най-известната целувка е предателската,тази на Юда.Както в Биг брадър, когато искаме да смачкаме нечия физиономия, а не е редно, просто го целуваме в устата злобно, за да го унижим.Като изключим тази лоша слава на целувката, всичко останало си е хубаво. Не ви ли е идвало от щастие и радост да разцелувате огледалото, защото си се харесвате? Не сте ли срещали жена, която ви идва да разпнете от целувки?

Дами, а на вас не ви ли е идвало да разцелувате любимия си? Въобще целуваме хора, които обичаме и на които искаме да  покажем чувствата си. Или, за да бъда по точен, целуваме хора,  подходящи за целуване.

Ако днес вали и това време ви подтиска, просто си представете, че капките дъжд са целувките на любим човек, който ви липсва в този момент. Излезте навън! Разтворете прегръдка! Затворете очи! Обърнете лицето към небето! Усмихнете се и оставете капките дъжд да ви нацелуват така, че сухо място да не остане по кожата ви и да се заредите с любов. Много любов !Водата пречиства духът и тялото!

Останаха само едни целувки, които не споменах! Тези, които целуват задника на шефа ви! За да имате приемлив вкус в устата и деня ви да минава по-приятно, ви пожелавам, днес вашия шеф да си е мил задника, а вие да се превърнете в негов любимец. По-хубаво пожелание от това няма, защото само и единствено любимците не целуват шефски задници и то поради една проста причина, а тя е, че ШЕФЪТ целува техният!

-Любимци мои!…хихихихихи…

-Шефееее…ооооо….щефееее!…..

-Мили мои, епилация направихте ли си днессс?…

-Специално заради вас, шефееееее…хихихихи” Kim Reiki

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

автор: Kim Reiki ®Magic Man Studio, Angel Petrov

Напиши коментар

Your email address will not be published.