СЪВРЕМЕННА ПРИТЧА ЗА ПОКАЯНИЕТО И АЛЧНОСТТА

СЪВРЕМЕННА ПРИТЧА ЗА ПОКАЯНИЕТО И АЛЧНОСТТА

СЪВРЕМЕННА ПРИТЧА ЗА ПОКАЯНИЕТО И АЛЧНОСТТА :

Един Гражданин си купил говорещ Папагал и го оставял през деня на терасата си на първия етаж. Папагалът бил много некултурен и обиждал преминаващите хора покрай терасата. Особено агресивен бил към Полицаи.
Един ден покрай терасата минал Полицай и Папагалчето веднага се включило с думите:
– Ейййй,Педерассссст, Педерасссст!!!
Ядосан, Полицаят се качил и глобил Гражданинът Иванов за невъздържаното поведение на домашния му любимец с 20 лв.
На следващия ден се повторило същото.Полицаят минал под терасата и папагалчето не пропуснало да отбележи на всеослушание, че г-н Полицая е …:
– Ейййй, Педерассссст, Ейййй, Педерассссст !
Полицаят и този път глобил човека. Когато отишъл в Управлението, той разказал на свой колега за Папагала. Хитрият колега веднага съзрял в историята с говорещия Папагал грандиозен план как да си изкарват допълнително пари към заплатата.  И така, двамата полицаи започнали на се редуват всеки ден преминавайки под БАЛКОНА. Всяка обида струвала на Гражданина 20 лева рушвет. Един ден на Човека му писнало да дава пари и решил да се справи с наглите полицаи по интелигентен начин…..

СЕГА СИ ПРЕДСТАВЕТЕ СЛЕДНАТА СИТУАЦИЯ!!!! 
Хубав слънчев ден – 20 градуса.Слънцето игриво се показва зад едно бяло облаче. Лек прохладен вятър броди из улиците и освежава настроението на хората. Алчен Полицай бърза към тераса да изкара едни 20 лева. Минава покрай балкона на Гражданина с мазна усмивка, но от там не се чул ни звук, ни стон. Обиколил и минал отново, но и този път мълчанието разцепило меркантилната му душица. Минал трети път, четвърти път, пети, но Папагала мълчал и само наблюдавал, а на ченгето така му трябвали 20 кинта. Затова, той се приближил към терасата, за да раздразни птицата. Направил чудеса от храброст, за да ядоса Папагала, но той бил непоколебим в мълчанието си. Накрая г-н Полицая казал:
– Еййййй, Папагалче сладко, миличко. Не ме ли помниш? Аз съм ПЕДЕРАСТЧЕТО от вчера и от онзи ден! Сещаш ли се? Аз съм Педераст….!
Тогава Папагала отговорил:
– Аааааа…., късно е чадо да се разкайваш!!!

автор на ремонтиран виц в притча  : Kim Reiki  ®

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Напиши коментар

Your email address will not be published.