Рекреативната двигателна активност за бременни жени в 360 HEALTH CLUB

Рекреативната двигателна активност за бременни жени в 360 HEALTH CLUB

Рекреативната двигателна активност (PRENATAL FIT GYM  )за бременни жени представлява иновативна Програма Нешева, насочена към холистични форми на трениране, които имат за цел подобряването на физическото и психическо здраве на жената в предродов период.

Тя е модерен стил в практиката от два модула и е насочена също към пренаталното възпитание на плода (фетуса). Натоварването е адаптирано към различните триместри. Използва се и диференцирания подход. Прилагат се различни малки уреди и пособия. Системното практикуване на Програмата, стимулира сърдечната и дихателна функция, способства за запазване на теглото в граници, цялостно укрепва скелетната мускулатура и гръбначния стълб, увеличава координационните способности, подобрява равновесието, гъвкавостта, тонуса и настроението. Премахва стреса, психическата умора и болките в гърба и кръста. Служи за превенция към гестационен диабет.

Програмата е с изключително високо качество на услугата и висок професионализъм. Тя е с научна стойност и е социално значима.

Автор (know-how) и водещ е доц. Ирина Нешева, доктор – 0893396302

Разработена е единствената в Р. България, както и в света фитнес Програма за гимнастика при жени с нормална бременност в периода 2010 – 2014 година, която е комбинирана с психопрофилактични методи на въздействие и контрол на основни функционални показатели от доц. Ирина Нешева, доктор (PhD).

1 ЕТАП
Прилагането в практиката на иновативен модел „Системни фитнес гимнастически занимания с психопрофилактика при жени с нормална бременност“ ще повлияят благоприятно адаптацията към уникалното състояние на бременността, ще укрепят и подготвят организма на бъдещата майка за предстоящото раждане и послеродовия период. Програмата има социално значим характер и е научно защитена през 2014 година. Тонизира, увеличава общата издръжливост и подготвя майката за най-важния момент. Резултатите от изследванията, които са правени показват, че тя има стабилизиращ ефект върху качеството гъвкавост. Подобряват се качествата равновесна устойчивост, двигателна координация и сила на двете ръце. Стимулира дихателната функция, подобрява физическото, емоционално и умствено състояние във всичките стадии на бременността.

2 ЕТАП
Програмата за бременни е подходяща за РАЖДАЛИ ЖЕНИ, тъй като натоварването е умерено и съобразено. Тази програма е подходяща СЛЕД 40 ДЕН! Това предполага плавното адаптиране на женския организъм към бъдещи по-големи натоварвания.
МОЛЯ ВИ МАЙКИ, не допускайте да се случи “свличането на родовите ви органи”, вследствие на силови, динамични и несъобразени физически натоварвания.

3 ЕТАП
“Програмата майки с деца” (FIT GYM MAMA WITH BABY) е завършеният цикъл на единството – майка-дете. Тази програма засилва връзката между двата индивида, която е прави безценна. Наясно сме, че най-големият дефицит в днешно време е ЗДРАВЕТО, а то се създава, поддържа и укрепва само с физически упражнения. Работим за каузата “Здрави майки и здраво поколение”, което е бъдещето на България.

За повече информация https://nsa-nesheva.alle.bg/

Фейсбук страница    https://www.facebook.com/GymFitMama/

Всеки петък  от 12.00 до 13.00 / 13.15  , Такса: 20 лв. 

Ние сме на адрес:

360 HEALTH CLUB
бул. „Арсеналски“ 2, ет. 3
тел: 0888775360

График на всички групови занимания в Парк Център 360 Health club може да намерите тук..
http://www.360healthclub.bg/park_mall2.html

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес. http://narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.

Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг и на батут. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Напиши коментар

Your email address will not be published.