Пременил се Илия, погледнал се – пак в тия!

Пременил се Илия, погледнал се – пак в тия!

Пременил се Илия, погледнал се – пак в тия! 

 

“НОВ/А/О/И” са думи, които се използват от хора за означаване на нова придобивка от материално или духовно естество.

Обикновено тази дума служи за отбелязване на нови възможности, нови приятелства, нова работа, нова жена, нова кола, нови дрехи, нов апартамент и какви ли не други нови неща, които ни обновяват живота. За добро или за лошо тази дума е част от нашия живот и ние не бива да я пренебрегваме. Редно е да и обърнем достатъчно внимание.

Единствено в медицината тази дума има двусмислено значение. Когато лекари ти кажат, че ти трябва нещо “ново”,  е по-скоро  защото имаш сериозен проблем, а не е от куртоазия или разнообразие. В България тази дума в медицината означава далавера за сметка на нов болен, който се лекува по незнайни клинични пътеки. Не можеш да имаш ново здраве, а си караш колкото можеш със старото финансиране.

mediaplus.bg

Младите хора не мислят за здравето си и скачат във всякакъв вид дейности с голям ентусиазъм и без предвиждане на  последствията. Ако имат късмет, червената лампа на здравеопазването  светва на по-късен етап от техният живот и ги предупреждава, че ако продължават така, има голяма вероятност някой важен орган да издаде багажа, а с него те да предадат богу дух или да продължат живота си на НОВО ЕНЕРГИЙНО НИВО. При младите хора неща като пиене, пушене, шмъркане, секс и т.н. се употребяват в неограничени количества. При пиенето и шмъркането, както всички знаем, заминава черният дроб. При пушенето заминава белият дроб. При безразборния секс, който много често се практикува без защитни средства, заминаваш в най-лошият вариант целия, а в най-лекия – само патката ти в гащите. Искам да кажа, че не е готино да отидеш по малка нужда и когато изтръскаш “СМИСЪЛА НА ЖИВОТА СИ”, да му падне главата. Не е готино да изкашляш и парче от белият си дроб, гонейки автобуса. Искам да кажа,че младите хора правят всичко възможно да съсипят здравето си, за да могат на старини да го лекуват. Няма логика, но е вярно! Ще ви дам и пример! Преди имах един приятел, който на 17 все още не беше правил секс. От бързане да го вкара на топло между краката на една палава кака  не си сложи гума и лепна вирус, който все още лекува. Е, стана мъж, но за последно… Имах един друг приятел, който за пари правеше всичко възможно да съсипва здравето и живота на всички покрай него. Многократно го предупреждавах, че отвратителните неща, които прави, няма да му донесат нищо добро. Да не говорим, че отглеждаше бойни питбули и участваше в залагания. За да не го накаже ГОСПОД, той имаше спешна нужда от НОВ начин на мислене и от НОВ ЖИВОТ,за да се спаси. Е,  спаси душата си в катастрофа с 200 км/ч челно в Тир. Изкараха го от колата на четири части, по една за всеки негов тежък грях. Забележете! Той нито пиеше, нито пушеше, нито шмъркаше!!! Единствено не спазваше Божиите заръки.

Искам да кажа, че ако не се грижим за тялото си и не лекуваме душата си, то неизбежно ще пострадаме рано или късно. Ще ни догони или божият гняв или здравното министерство. А както знаем, здравеопазването в България е най-якият пирон в ковчега на мъртвеца. Силата на вярата е по-сигурният начин за лечение. Има излекувани! Старите хора са казали: “ЗДРАВ ДУХ, ЗДРАВО ТЯЛО!” Разликата между физическото и  духовното здраве е, че при духовното здраве Бог ти дава втори шанс за нов живот, докато при физическото здраве няма втори шанс.

Винаги съм се чудел дали здравето пази теб или ти пазиш здравето. Ако аз пазя здравето си, то тогава за какво ми е то, след като е редно то да пази мен. Нали затова е ЗДРАВЕ! Аз правя грешки, то ги лекува. Изводът е:

Не всички НОВИНИ идват за добро и не всяко добро ти носи НОВИНИ! Не винаги “НОВО” означава радостна вест, емоция или хубава материална придобивка. Ако не вярвате, гледайте българските телевизии, защото там новото е само негатив –

НОВА БОЛЕСТ, НОВА КАТАСТРОФА, НОВ СКАНДАЛ, НОВО УБИЙСТВО, НОВА КРИЗА и т.н.  ВСЕ НОВИ ГАДОРИИ! Ако ви кажат управляващите, че са ни подготвили НОВ ЖИВОТ след последните избори, веднага си събирайте багажа и бягайте от страната, защото явно някой иска пак да ви бръкне  в джоба, докато спите.Единствено Погребалните агенции не бягат от НОВ КЛИЕНТ!!!!

В България думата “НОВ/А/О/И” има двусмислено значение. Почти никога не носи добро. За доказателство мога да посоча последните 20 години, през които на всеки 4 години или по-често гласуваме за нов живот. Ако ви пожелаят “Нова година,нов късмет!” имайте едно наум, защото със сигурност някой си точи зъбите за ваша сметка. Някои казват, че за да се променят нещата в България, трябва и народът да помогне. Мисля, че достатъчно им помагаме на политиците, като ги избираме да ни управляват. Все пак без нашия вот няма как да крадат законно!

автор: С уважение от нас Kim Reiki – Magic Man Studio® , Angel Petrov

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Напиши коментар

Your email address will not be published.