Продажбите на фотоапарата Light L16 с 16 обектива трябва да започнат това лято

Продажбите на фотоапарата Light L16 с 16 обектива трябва да започнат това лято

Продажбите на фотоапарата Light L16 с 16 обектива трябва да започнат това лято

В този фотоапарат едновременно се използват шест 150 мм F/2,4, пет 70 мм F/2,0 и пет 28 мм /F/2 обектива, като общата резолюция на заснетите фотографии е 52 мегапиксела. Бутонът за заснемане е на стандартното за фотоапаратите място – в горния десен ъгъл. Засега няма информация за останалите елементи и компоненти, но се предполага, че на гърба на устройството ще има 5-инчов сензорен дисплей. Известно, е новият фотоапарат използва процесора Qualcomm Snapdragon 820 (64-битова архитектура, 4х Kryo ядра с тактова честота до 2,2 GHz и графичен ускорител Qualcomm Adreno 530.

 

При заснемането на фотографиите, тези фотосензори едновременно регистрират изображението, а специална технология обединява получените снимки в една обща висококачествена фотография с резолюция 52 мегапиксела. Има възможност за промяна във фотографията и след нейното заснемане – промяна дълбочината на фокуса и други.

Цената на иновативния фотоапарат Light L16 е $1699, а продажбите започват на 14-ти юли тази година.

https://www.kaldata.com/


ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес. http://narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.

Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг и на батут. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Напиши коментар

Your email address will not be published.