ПРИТЧА ЗА ПРЕВЪПЛЪЩЕНИЕТО НА ДУШИТЕ

ПРИТЧА ЗА ПРЕВЪПЛЪЩЕНИЕТО НА ДУШИТЕ

ПРИТЧА ЗА ПРЕВЪПЛЪЩЕНИЕТО НА ДУШИТЕ

“Преди своето превъплъщение на Земята, Душите се събрали на съвещание на Небето. БОГ се намесил в техния разговор и попитал една от тях:
– Кажи ми, защо искаш да се превъплатиш?
– Защото, искам да се науча да прощавам.
– На кого ли ще прощаваш? Погледни, всички души са чисти, светли, даряващи любов. Всяка една от тях те обича, толкова много, че няма да има за какво да и прощаваш.


Душата се натъжила, но въпреки това, пак повторила:
– А, аз толкова искам да се науча да давам прошка.
В този момент при нея дошла друга Душа и казала:
– Недей да тъжиш, аз те обичам много, ще дойда с теб на Земята, ще стана твой мъж. Ще ти изневерявам с други жени, а ти ще трябва да ми прощаваш.


Дошла още една Душа и промълвила:
– Аз пък, ще стана твой началник на Земята и от дълбоката си обич към теб, ще се държа лошо и несправедливо, така че да се научиш да прощаваш.


Така се заредили всички Души една след друга. Една поискала да и бъде най-доверената приятелка на Земята и да я предаде, друга поискала да и стане свекърва – зла и вечно недоволна и т.н.
И така събрали се Душите, които толкова много се обичали, че за да бъдат всички доволни си измислили сценарии по който да живеят на Земята.


Тогава се превъплатили…
На земята забравили за своята уговорка. Приели живота си твърде сериозно. Постепенно започнали да се обиждат, мразят, клеветят, да се карат, да си причиняват болка…, без изобщо да си спомнят, че те самите са си направили този сценарии и пропуснали най-важното, че те всички много се обичали!”

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес. http://narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.

Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг и на батут. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Напиши коментар

Your email address will not be published.