Предпочитам да съм Кит !

Предпочитам да съм Кит !

Предпочитам да съм Кит!

” Преди известно време на входа на фитнес имало снимка на много слаба и красива жена. Текста гласял: „Това лято русалка ли ще бъдете или кит?” Една жена (с неизвестно тегло) отговорила по следния начин: „Мили хора, китовете са винаги заобиколени от приятели – делфини, моржове и любопитни хора. Те са сексуално активни и отглеждат децата си с невероятна нежност и любов. Те се забавляват и играят и ядат много скариди. Плуват по цял ден и пътуват до фантастични места като Патагония, Северните морета и кораловите рифове на Полинезия. Те пеят страхотно и понякога има и дискове с техните песни. Те са впечатляващи и много обичани животни, които всички защитават и пазят. Русалките не съществуват. Но ако съществуваха, щяха постоянно да ходят при психолога с проблем „раздвоение на личността: жена или риба?” Нямаше да имат сексуален живот и да носят деца. Да, щяха да са много красиви, но тъжни и самотни. И щяха да миришат на риба. Без съмнение – предпочитам да съм кит.”

P.S -Харесвайте се такива ,каквито сте!

Информация за Кит 

Екип на Би Би Си, отчаяно търсещ сини китове, бе приятно изненадан от представител на този вид, който очевидно има перфектен усет за шеги.

Британската медия разпространи видео, в което се вижда как зоологът Марк Каруардин обяснява колко е трудно да се види кит, защото най-големите бозайници прекарват по-голямата част от живота си под водата.

В този момент обаче зад него се появява огромен син кит.Вижте видеото….

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®
Народна Топка България ®

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Напиши коментар

Your email address will not be published.