Любовта,която промени една съдба!

Любовта,която промени една съдба!

Любовта,която промени една съдба!

6

Очите му срещнаха моите докато вървеше по коридора на приюта взрян в кучетата по клетките. Веднага усетих колко е отчаян и просто знаех, че трябва да му помогна.

Помахах леко с опашка, за да не го плаша. Той спря до клетката ми, а аз се дръпнах назад, за да не види, че съм направила белята вътре. Тук нямат време да ни разхождат, просто нямаше къде другаде…

Докато четеше информацията за мен на вратата на клетката се надявах да не се натъжи от миналото ми. Аз имам само бъдеще и искам да спася един живот.

Той приклекна пред решетката и ме повика. Притиснах рамо и муцуна до решетката, за да го успокоя. Усещах, че има нужда от този допир, за да не е толкова самотен. Самотата направо струеше от него, беше отчаян. Една сълза се търкулна по бузата и, а аз драснах с лапа по решетката, за да му кажа, че всичко ще бъде наред.

Скоро вратата на клетката ми се отвори, а усмивката на лицето му беше толкова широка, че веднага се гушнах в ръцете му.

Обещах да го пазя.
Обещах и никога да не го оставям.
Обещах и да дам всичко от себе си, за да го радвам.

Извадих такъв страхотен късмет, че мина край моята клетка. Но още толкова много от тях трябва да бъдат спасени… Поне успях да спася един.

Осинових си човек днес….!!!

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес. http://narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.
Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг и на батут. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Напиши коментар

Your email address will not be published.