Новата Мисис Глоуб България 2016 е Цветелина Разложка!

Новата Мисис Глоуб България 2016 е Цветелина Разложка!

След проведения национален кастинг на Mrs. GLOBE BULGARIA 2016, квалифицирания екип на БОК Стар Моделс определи за новата Мисис Глоуб България 2016 Цветелина Разложка!!! Тя бе избрана като безапелационен победител измежду 28 претендентки за титлата от цялата страна. Тя ще представи България на най-реномирания конкурс за омъжени дами в света “Mrs. GLOBE 2016” на 11-ти декември в Пекин!

Ежегодно във форматът участие заемат най-красивите омъжени дами от над 60 страни от цял свят. Миналата година представителката на Бок Стар Моделс Виктория Алчева представи достойно страната, като се класира измежду 15-те финални позиции.

Цвети Разложка  е част от модния свят още от детските си години. Тя е носителка на много титли за красота –“Мис Самоков”, “Лейди България”, “Fashion Idol 2011”, Сеньора мондиал 2009 в Санто Доминго, столицата на Доминиканската република. След като се омъжи и роди, тя се посвети изцяло на благотворителни каузи, а от 2014-а е и лицензиант на международния конкурс “Lady Universe”.

Цвети Разложка е горда майка на прекрасно момченце, което носи името Никола. Тя твърди, че той е най-важният мъж в живота и. Само да я чуете с каква любов говори за това дете. В същото време тази дама учи усилено за втора магистратура по Международна бизнес администрация, дори вече подготвя своята дипломна работа. Родена е в гр.Самоков. Завършва първото си висше образование през 2002 год. специалност магистър по социология в ЮЗУ “Неофит Рилски”, Благоевград . Спортът е незаменима част от всекидневието и, а и има ли друга възможност, ако иска да поддържа перфектната си фигура. Майка, Модел, Бизнес дама, Красива и умна жена, домакиня и най-важното добър човек.

Определено , Цвети Разложка може да бъде пример за много млади момичета, чиито мечти са свързани с модния бизнес в България.

В тези размирни времена в нашата родина има много малко поводи за радост и гордост. Спортът ни е в окаяно положение, политиката издиша, образованието потъва, историята ни се потъпква, изкуство , кино и театър , музика , вяра , въобще всичко, което ни е изградило и запазило хилядолетия като нация, е в немилост. Но, едно нещо е сигурно! България е раждала, ражда и ще продължава да ражда красиви и умни българки. Затова, нека пожелаем успех на Цвети в Пекин през декември и дано ни зарадва с още една престижна награда.

автор: Kim Reiki 

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес. http://narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.
Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг и на батут. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Напиши коментар

Your email address will not be published.