Неграмотен, ама му се яде!

Неграмотен, ама му се яде!

Неграмотен, ама му се яде! 

Колко забавна фотография! Всички сме чели какви ли не забавни надписи на стоки и обяви за разни неща. Но този надпис ” НЕ СТИСКАЙ СЛИВИТЕ “ може наистина да ти оправи настроението. Кое е първото нещо, за което се сещате прочитайки го? Мисля, че това е един чудесен надпис, който може да се сложи в менюто на стрийптиз баровете. Там също не дават на гостите, които се забавляват, да стискат сливите. Ако го направиш, има голяма вероятност охраната да изстиска теб пред заведението, и то доста болезнено.

Има места, като публичните домове примерно, където изстискването на сливи е разрешено. Там дори можеш да ги оближеш преди употреба, но срещу заплащане. Вярно е, че килото излиза по скъпо, но пък било приятно изживяване,  казват редовните клиенти. Но в тези домове се пазаруват сливи предимно вечер. Ако забележите човек посред бял ден на тази сергия от снимката на Женския пазар, който преди да си купи кило сини сливи,  ги облизва сладко-сладко, това означава, че снощното палуване на черния пазар не му е стигнало и определено има проблем ! !А ако го бият няколко добронамерени цигани, значи не е спазил препоръката: “Не стискай Сливите”.

4771 i9409_w668

 

Мой познат търговец на плодове и зеленчуци не може да стои край щандовете на собствените си магазини, защото се вбесява от непрекъснатото стискане на плодовете и зеленчуците с цел тестване на зрелостта им. Но на пенсионерките това им е работата – да вбесяват търговците. И го успокоявам: Знаеш ли, казвам му, какво им е на тези хора! В това кьораво общество умират от бедност и няма кой една хубава дума да им каже! Добре че са магазините и опашките пред здравната каса, че да оплакнат окото! Иначе какво, особено за възрастните жени – редовно ходят на лекар, за да има пред кого да се събличат! А пенсионерите – мъже ги използват за пазачи и за ходене до магазина!

Та няма да стискаш сливите ли!?

Автор: Kim Reiki (Magic Man Studio ), Angel Petrov

mediaplus.bg7045_big8738-tyrsi_me_prodavachka_620_348dzhodzhenсмях10

509b50de3ff8b7-3

7478_big

i9409_w668

НЕГРАМОТНИТЕ

неграмотен-надпис-480x360

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес. http://narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.

Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг и на батут. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Напиши коментар

Your email address will not be published.