Федерация Народна топка България ще участва на поредното спортно събитие организирано от Фондация “Вълшебен свят”

Федерация Народна топка България ще участва на поредното спортно събитие организирано от Фондация “Вълшебен свят”

Федерация Народна топка България ще участва на поредното спортно събитие организирано от Фондация “Вълшебен свят”

Федерация Народна топка България ще участва на поредното спортно събитие организирано от Фондация “Вълшебен свят” и екипът на адв. Елена Тодоровска.

Ще имаме възможността още веднъж да представим спорта Народна топка и неговите нови световни правила, както и възможностите за развитие при нас.

Благодарим за покана на г-н Ник Левентис и Фондация Wonderful World Foundation и обещаваме , че ще се представим отново на ниво за радост на малки и големи! Всички, които обичат Народна топка са добре дошли на нашия терен на адрес в комплекс Спортна София 2000 в Зона Б-5 на ул. „Българска морава“ 2, 1303, а денят е 24.09.2018 от 11:00 !!!

Информирайте се за дейността на Фондация “Вълшебен свят” ТУК …http://wonderfulworldfoundation.org/

Фондация “Вълшебен свят” и “Фондация “Димитър Бербатов”, заедно с “Детска футболна академия “КОМЕТА”, организират целодневен детски спортен празник с участието на близо 30 вида спорт.

Ето какво ни посрещна на вратата на Спортна София!
Всички знаят за Левентис и Бербатов “с усмивка” на терена!
Чакаме ви на 24ти септември!

Събитието ще започне с демонстративен футболен мач между отборите на двете фондации, предвождани от основателите им – Димитър Бербатов и Ник Левентис. Компания на терена ще им правят известни имена от спорта и шоубизнеса, а всички зрители са добре дошли да аплодират головете на футболния терен и след това да се включат в откритите тренировки и демонстрации по близо 30 вида спорт с подкрепата на веригата спортни магазини Sport Vision.

Всички деца, пробвали повече от 5 различни спорта, ще имат шанс да спечелят атрактивни награди или намаления в магазините на веригата в цялата страна.

Всеки, без възрастови ограничения, който желае да се развива чрез спорта НАРОДНА ТОПКА ( DODGEBALL ) е добре дошъл в нашите редици. Нашето мото е ” Спорт за всички, игра за всеки!”.

Без значение дали сте спортували някога, дали сте нереализиран човек в друг спорт, а може би сте нежелани, вие или вашето дете, заради възрастта в някой спортен клуб, дали животът ви е отделил от любим за вас спорт, или мислите, че сте много добри с топка в ръка и имате точен мерник, вие сте бивш хандбалист, бивш баскетволист или бивш волейболист, искате да участвате в турнири и състезания, за да печелите медали и купи, вие сте добре дошъл в клубовете ни в цялата страна. Народна топка създава приятелства за цял живот!

Искате ли да създадете свой собствен клуб по народна топка във вашия град и да го развивате ???!!!

Ако имате желание да играете DODGEBALL е необходимо само да се свържете с нас на тел: 0885 948496 , а ние ще ви ориентираме с плановете ни за бъдещето на този спорт. Създаваме история, а вие може да запишете името си в нея!

Предоставям ви линк към информацията за партньори, съмишленици, спонсори, инвеститори и дарители в случай,че има интерес…. https://www.narodnatopka.com/reklama-dbfb/
Описано е всичко необходимо за проекта !

Напиши коментар

Your email address will not be published.