Най-богатият човек на света е Путин !

Най-богатият човек на света е Путин !

Най-богатият човек на света е Путин !

Според официалните справки, Путин печели $133 хиляди годишно и има скромен апартамент в Москва. Но главата на инвестиционния фонд Hermitage Capital Уилям Браудър счита президента на Руската Федерация за най-богатия човек на планетата.

Финансистът заяви това на 27 юли в юридическата комисия към сената на САЩ, която разследва намесата на Русия в американските избори през 2016 година. Според Браудър, руският президент е по-богат от Бил Гейтс и Джеф Безос, взети заедно и разполага с $200 милиарда.

Newsweek допълва, че компанията на Браудър преди време е била най-големият инвеститор в Русия и че г-н Браудър е акционер в „Газпром“, „Сургутнефтгаз“ и други предприятия, които през 90-те години на миналия век бяха държавни. По това време Путин е казал, че е сключил сделка с руски бизнесмени, което го е превърнало в най-богатия човек на света.

Личното богатство на Путин през последните години е предмет на най-интензивни дебати и спекулации.

 Миналата седмица основателят и директор на Amazon Джеф Безос за кратко време стана най-богатият човек на Земята след скока в цената на акциите на Amazon. След това основателят на Microsoft отново си върна титлата.

Според Bloomberg, Гейт и Безос имат по $90 милиарда, а Бил Гейтс е най-богатият човек на планетата от 2013 година до днешен ден.

Но ако Владимир Путин притежава $200 милиарда, той безспорно е много по-богат, въпреки че едва ли ще се появи в рейтинга на Forbes.

Източник :  https://www.kaldata.com/

Много психотерапевти и психолози прилагат народната топка в практиката си за лечение на хора с емоционални проблеми, за личностно израстване, за кариерно развитие, за екипна работа. И ако не вярвате, опитайте – народната топка дава отлични резултати, особено в изглаждането на семейните отношения между родителите и децата.
Предоставям ви линк към информацията за партньори, съмишленици, инвеститори, спонсори и дарители в случай,че има интерес. http://narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация “Народна Топка България “.
Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг и на батут. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Всяка закупена топка подпомага нашата дейност на национално ниво !
ТОПКИТЕ за ЗАЛА “DBFB GOTCHA BALL” СА С РАЗМЕР 7 ИНЧА ПО ДИЗАЙН НА ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ С АВТОР ЕВА ПАВЛОВА И СА ОФИЦИАЛНО ОДОБРЕНИ ОТ WORLD DODGEBALL ASSOCIATION .
Топката е от текстил и е лека, а при удар е безболезнена. … https://www.narodnatopka.com/shop/dbfb-gotcha-ball-1/

Напиши коментар

Your email address will not be published.