На вниманието на просветното министерство

На вниманието на просветното министерство

 На вниманието на просветното министерство

 

Докато чакаме Социалният Министър да реши демографския проблем чрез промяна на данъка на детските храни, имаме концептуално предложение за нов вид задачи по математика, които да накарат децата да заобичат тази трудна наука.   

   Текстовите задачи в началния курс трябва да се съставят според умствения натюрел на претенциозните родители, като за по-напредналите деца се включват и въпроси от други области на обществото.

    Та на същността. Няма нужда от скъпо платени автори на учебници. Всички задачи ще са основани на новите ценности, определящи поведението на младите българи.  Спонсори на отпечатването на учебниците ще са музикалните и модни агенции.

    Ето прост пример за трети клас: Любовницата на Фики Стораро – Ан Джи, е 15 години по-възрастна от него и 2 години по-голяма от майка му. На колко години е прелестната леля Ан, ако Фикрет Али е роден през 1995 година,  и на колко години го е родила майка му, ако тя е от Шумен?

   Както се казва, с един куршум – много зайци! Урокът по математика може да прерасне в беседа за етническото многообразие на българската нация и за мултикултурализма в действие, макар и в леглото. След това може да се обсъди ролята на анаболните стероиди за оформянето на авторитета на някои певици и певци, след което да се наблегне на масовото размножаване, пренебрегващо моралните и възрастовите граници. Та да си дойдем на демографския проблем, споменат в началото.

   Вдигни му ти на измиращия българин възрастта за пенсиониране и го залъгвай с висока пенсия след 20 години, та чакай да ти донесе подарък! Ясно и здраво псува народът! И раждаемостта се вдига с вяра в бъдещето и достойна заплата, а не с крадливи бизнесмени и изнемогващи необразовани българи!

Вземете си математиката и се пръждосвайте на гръцките острови! Отдавна сте натрупали пари да си ги купите, не ни заблуждавайте с фалшиви данъчни декларации!

Всички управляващи са Фики Стораро – издигнал се шуменски циганин, яхнал вълната на модното изкуство.  И той не се срамува от това, а пробва всички удоволствия на живота. Даже много известни артистки.

   Цялата ви математика е измамна, реформиращи се управляващи. Но дано се докараме до фалит като гръцкия, че да зависим от немски ботуш, а не от български парвенюта.

автор: Kim Reiki ®Magic Man Studio, Angel Petrov – www.mediaplus.bg 

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес. http://narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.
Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг и на батут. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

 

 

Напиши коментар

Your email address will not be published.