Маринела Ангелова – едно момиче с ослепителна усмивка

Маринела Ангелова – едно момиче с ослепителна усмивка

Маринела Ангелова – едно момиче с ослепителна усмивка

Намирам актрисата Маринела Ангелова  в кафето на театъра, където тя репетира най-новата пиеса, в която ще участва. Махам с ръка за поздрав и в отговор получавам ослепителна усмивка и покана да седна. Докато се настанявам и поръчвам кафе и вода, тя приключва няколко чата,  изключва звука на телефона си и ме поглежда въпросително.

11036987_10153967207150016_6271827780458771350_n

–  Поисках тази среща защото  нещо напоследък изчезна от медийното пространство и името ти беше спомената само по повод няколко клюки.  Как си и с какво се занимаваш в момента?

–  Работя , работя и пак работя ! След премиерата на „Взлом“ във „Възраждане“ , започвам  една нова българска пиеса, а и междувременно се потготвям за участие в един сериал.

Всеки момент ще излезе и късометражния американски retronoir film ‘’the Contender”’, както и премиерата на български игрален филм. Абе въобще потопила съм се в работа като форма на терапия.

Няма ли да открехнеш  леко вратата и на личния ти живот?

– Както виждаш имам достатъчно работа , за да нямам личен живот.

Не се опитвай да се изплъзнеш. Доколко са верни слуховете , че си се разделила с приятеля си Мартин – известен учител по сърф и състезател?

– Е добре ! Истината е , че приключих с една сериозна връзка и в момента не ми се коментира повече.

–  Но нали всички ви се радваха и ви определяха като най-красивата двойка и дори ви наричаха „Мартинела“ по подобие на „Бранджелина“?

–  Ми, да! Както виждаш дори и тяхната връзка не оцеля. Двамата си приличахме, споделяхме общи интереси и въобще всичко беше много хармонично. Той ме запали по уинд сърфа , ходехме на ски, катерихме планини, свиреше ми на китара и т.н.

13907134_10154885820755016_1255792119587052972_n

При толкова много романтика защо се разделихте? Той не искаше връзката да стане по –сериозна ?

– Напротив  той искаше семейство и деца. Но с времето осъзнах , че няма да се получи

–  Защо ?

– И най-самостоятелните жени имат нужда от … най-точната дума е мъжкар да себе си. От грижи и малки жестове. Ако трябва да бъда точна, към края на връзката ни, след като многократно му обяснявах от какво се нуждая, той взе да ги прави, но аз вече бях загубила търпение и интерес. Не искам повече да говорим затова. Вече съм отворила нова страница и започвам нов етап в живота си.

–  А каква е тази нова българска пиеса?

– Пиесата е доста съвременна, може да се каже дори от последниите минути на фейсбук поколението. Автор и режисъор Георги Ангелов-Гоби и си партнирам с Елица Матева. Предизвикателството за мен е, че за първи път ще влезна в силно комедиен образ на сцената, макар и в черна комедия. Досега съм се чувствала по-силна в драмата.

–   Кога можем да я гледаме?

–   Засега все още сме в началния стадий на репетиции, но заповядайте в театър Възраждане на 23-ти и 30-ти ноември, когато ще играем „Взлом“ с Христо Терзиев. Пиесата отново е доста актуална, за двама млади , които се опитват да оцелеят и да обичат в нашето съвременно общество. Автор Гаро Мурадян и режисъор Петър Върбанов.

10460452_10153944813795016_3516942790303385524_n

източник epicenter.bg

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес. http://narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.

Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг и на батут. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Напиши коментар

Your email address will not be published.