Какви права търсят хора, които с нищо не са допринесли за Родината ни ?

Какви права търсят хора, които с нищо не са допринесли за Родината ни ?

Какви права търсят хора, които с нищо не са допринесли за Родината ни?

Писах напоследък по темата за това как малцинството дискриминира мнозинството в България, а всеобщата политическа глухота не долавя тревожността. Писах как се защитават малцинствените права, като грубо се погазват тези на мнозинството, а ежедневни жестоки ситуации, медийни публикации и шумни страдалчески реакции на хората доказват ширещата се несправедливост.
Писах, че когато се мрънка само за права и свободи, на мрънкачите трябва ясно и категорично да им се обяснят задълженията. ВРЕМЕ Е изпълнението на законите в държавата ни да е и за малцинствата, и за мнозинството. Но везните на безхаберието на закона натежават към малките групи и в мига, в който някой види плодящата се слободия, веднага един гърлен глас кресва: “дискриминация, сегрегация, нарушаване на човешки права” Аз питам къде са правата на българския данъкоплатец? Къде са правата срещу беззаконието?

Какви права търсят хора, които с нищо не са допринесли за Родината ни?
Какви права търсят хора, които с нищо не са допринесли за Родината ни?

Българският данъкоплатец, пълнещ като роб държавната каса, за да могат да ядат и малцинствата на негов гръб, трябва да се ползва приоритетно с ясни права. Какви права търсят хора, които с нищо не са допринесли за Родината ни? Какви права търсят хора, които нямат отговорности и задължения? ЗНАЯТ ЛИ МАЛЦИНСТВАТА, ЧЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА ВЪРВЯТ РЪКА ЗА РЪКА С ПРАВАТА?

Когато започнат да учат, да пожелаят да се интегрират, да пожелаят да работят, да си плащат консумираното, да се издължават с данъци за инак неангажираното им към държавата съществуване и понесат глоби и наказания за безумията, които вършат, тогава тези малцинства ще имат претенции за права равни с тези на мнозинството. Защото точно тази наклонена везна е в услуга на викащите “дискриминация”.

Ситуацията е разграден двор и наблюдаваме пълен отказ на политиците от всички партии, без изключение, да се справят с тази национална катастрофа. България е превзета от малцинствата с политика, стимулираща развъждането на нецивилизовани практики. И се чудя къде е държавният апарат и чии интереси защитава, че стои безучастно и не ги е въдворил в ред наедно с престъпниците – тарикати за по-малко от 24 часа? Какво чакате, бе?

Докато едни се къпят във власт и прожектори, други не се подчиняват на нито една буква на закона, и никоя институция. Те просто правят, каквото си искат. Всичко това е в резултат на поддържано с умисъл десетилетия политическо безхаберие, управленска некадърност и професионално безсилие. Този проблем ще вземе толкова застрашителни размери, че нищо няма да е в състояние да го потуши!

Доминиращата част от малцинствата са още в каменната ера, разбира се, с любезното съдействие на политиците. Как да догонят хора на бъдещето, когато от интелигентната част на българите ги делят цели 3 епохи: земеделска, индустриална и информационна. Признаците на каменната епоха в редиците им са налице – изхранване с лов и война! Плячката и обектът на посегателства са благата и поминъкът, създадени от работливите българи.

Има изход. Предлагам реализиране на пилотен проект – населяване на обезлюдени села с роми, изпаднали от стълбицата на еволюционното развитие, като територията се превърне в град. Единствен ромски град в страната. Осигуряване на възможност да се самоуправляват на местно ниво, като излъчат след избори кмет. Изграждане на болница, училище и полицейско управление, които да се ръководят от най-образованите от тях. Осигурява им се парче земя безвъзмездно и започват да я обработват и да се грижат за семействата си. Спират им се огромните социалните помощи, които източват от хазната и ни забиват пагубно на дъното. Всеки представител на малцинствата започва да оре и да копае, ако иска да яде и ще предлага продукцията си на пазара. Ако не иска, социални помощи няма. Тези с някакъв умствен напредък сред тях ще учат. Строг полицейски контрол и огромни наказания за минимални опити за кражби и беззаконие. Така ще получат вездесъщото си право на интеграция, но и ще носят не нехайството на гърба си, а задължения, които ще ги правят отговорни граждани на БЪЛГАРИЯ!

С други думи:

1.Земя значи собственост, която сега нямат.

2.Възможност да управляват, нещо което никога не са правили.

3.Модерен град, съвременни условия на живот и възможности за реализация.

4. Работа и възможност за препитание.

5. Свободно движение на хора, стоки и услуги.

6. Права и задължения, равни с останалите!

Изправени сме пред криза с унищожителни размери. Националната сигурност на България е застрашена! И вместо да се занимават с реферетдуми за задължително гласуване, да изпратят задължително малцинствата веднага на училище и още по-задължително престъпниците в затвора, че държавата ни върви не напред, а назад – давена под диктовка от свирепи консуматори!

И започвайте да строите нов затвор, че има много за прибиране. Чудя се големите строителни предприемачи не се ли усещат каква ниша се е отворила?

автор: Цвета Кирилова

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®
Народна Топка България ®

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Напиши коментар

Your email address will not be published.