Джим Кери – любим образ от екрана 

Джим Кери – любим образ от екрана 

Джим Кери – любим образ от екрана 

Един талантлив актьор споделя прозренията, до които е стигнал. Повярвайте ми, струва си да ги прочетете !

1. Сутрин често се събуждам, правя си кафе и просто се наслаждавам на хубавата си малка градина. Помни колко е хубаво всичко това, помни колко са хубави малките неща в живота ти, защото може да ги изгубиш.
2. Фокусирай се върху хубавото в живота. Обърни гръб на болката. Игнорирай я. Даже, ако можеш, надсмей се над нея.


3. Наистина вярвам, че сам създаваш собствената си вселена. И затова се опитвам да създам нещо добро за себе си.
4. Ако не се научиш да живееш в настоящето или ще гледаш назад със съжаление и болка, или ще се страхуваш от несигурното бъдеще. И в двата случая няма да си щастлив. 5. Можеш да прекараш целия си живот в страхове от призраци, които те дебнат от миналото или те очакват по пътя ти към бъдещето. Но единственото важно е това, което се случва в този момент. Решенията, които точно сега взимаме.


6. Не употребявам нито алкохол, нито наркотици. Животът е твърде хубав, за да се нуждаеш от тях.
7. Най-добрата мотивация е отчаянието. Не мисля, че човек може да научи нещо, ако не е доведен до отчаяние. Когато стигнеш до това състояние, изпитваш отчаяна необходимост на научиш нещо или да създадеш нещо. И именно тогава си най-интересен. За себе си и за останалите.
8. По-добре е да рискуваш да умреш от глад, отколкото да се предадеш. Ако се откажеш от мечтите си, какво ти остава?


9. Другите хора могат и да се опитват да ме ограничават, но аз никога не си поставям граници.
10. Толкова много от нас избират да живеят „маскирани”. Смятат, че това е по-практично, по-приемливо. А единственото, което трябва да направим, е да разкрием себе си. Тогава и другите ще свалят маските. И животът ще стане много по-лесен.
11. Най-важният урок, който научих от баща си е, че можеш да се провалиш във всичко. Включително и в това, което не искаш да правиш. Затова по-добре се посвети на нещата, които обичаш.


12. Ще ви кажа едно: влиянието, което оказвате върху другите, е най-ценното ви притежание.
13. Желанието да получиш одобрение на всяка цена те прави невидим. Обезличава те. Рискувай. Бъди себе си.
14. Трябва да покажеш на Вселената какво искаш. След това работи за него и я остави да ти помогне да го постигнеш.


15. Аз непрекъснато правя съзнателния избор да виждам предизвикателствата като възможности, които ще ми помогнат да се развия, да науча нещо, да израстна.
16. Имаш само две опции: да обичаш или да се страхуваш. 17. Ако имаш талант, не се отказвай от него. Развивай го.
17. Животът ти предлага възможности. И ти или се възползваш от тях, или бягаш от тях уплашено. Среден път няма.

На 17 януари от 1962 г. насам, всяка година, празнува рожден ден популярният канадски актьор, комик, сценарист и продуцент Джим Кери.

Роден през 1962 година в провинция Онтарио, Канада, Джеймс Юджийн Кери започва своята забележителна кариера още през 1981 година. Днес той е познат с енергичните си комедийни изпълнения и е описван като една от най-големите звезди на Холивуд.

Сред най-известните му роли са участията във филмите “Ейс Вентура: Зоодетектив”, “От глупав по-глупав”, “Маската”, “Батман завинаги”, “Лъжльото”, “Шоуто на Труман”, “Човек на луната” и “Аз, моя милост и Айрийн”.

Ето най-интересното за популярния актьор:

Приятели на семейството твърдят, че Джим е комик още от ранна детска възраст. В гимназията учителите често му давали няколко минути в края на часовете, за да представя смешки пред своите съученици.

След като завършва гимназия, Кери започва работа в комедийни клубове, където се превъплъщава в различни образи.

Въпреки постоянните успехи в комедията, Джим Кери поема предизвикателството и участва в „Шоуто на Труман“. Ролята му в този филм му донася Златен глобус за Най-добра мъжка роля в драматичен филм.

Въведен е в Алеята на славата в Канада.

През 2004 година получава американско гражданство.

Притежава личен самолет, оценяват на 25 милиона долара.

През 2015 година комикът бе сполетян от трагедия, след като бившата му приятелка Катриона Уайт се самоуби.

Гласът му е толкова познат, че озвучава няколко анимационни герои, електронни игри и играчки.

Никол Кидман определя Джим Кери като най-добрият й приятел сред мъжете.

Има една дъщеря Джейн.


Всеки, без възрастови ограничения, който желае да се развива чрез спорта НАРОДНА ТОПКА ( DODGEBALL ) е добре дошъл в нашите редици. Нашето мото е ” Спорт за всички, игра за всеки!”.

Без значение дали сте спортували някога, дали сте нереализиран човек в друг спорт, а може би сте нежелани, вие или вашето дете, заради възрастта в някой спортен клуб, дали животът ви е отделил от любим за вас спорт, или мислите, че сте много добри с топка в ръка и имате точен мерник, вие сте бивш хандбалист, бивш баскетволист или бивш волейболист, искате да участвате в турнири и състезания, за да печелите медали и купи, вие сте добре дошъл в клубовете ни в цялата страна. Народна топка създава приятелства за цял живот!

Искате ли да създадете свой собствен клуб по народна топка във вашия град и да го развивате ???!!!

Ако имате желание да играете DODGEBALL е необходимо само да се свържете с нас на тел: 0885 948496 , а ние ще ви ориентираме с плановете ни за бъдещето на този спорт. Създаваме история, а вие може да запишете името си в нея!

Предоставям ви линк към информацията за партньори, съмишленици, спонсори, инвеститори и дарители в случай,че има интерес…. https://www.narodnatopka.com/reklama-dbfb/
Описано е всичко необходимо за проекта !

Всяка закупена топка подпомага нашата дейност на национално ниво !
ТОПКИТЕ за ЗАЛА “DBFB GOTCHA BALL” СА С РАЗМЕР 7 ИНЧА ПО ДИЗАЙН НА ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ С АВТОР ЕВА ПАВЛОВА И СА ОФИЦИАЛНО ОДОБРЕНИ ОТ WORLD DODGEBALL ASSOCIATION .
Топката е от текстил и е лека, а при удар е безболезнена.
https://www.narodnatopka.com/shop/dbfb-gotcha-ball-1/

Напиши коментар

Your email address will not be published.