Храмът на Любовта!

Храмът на Любовта!

 

Каквито и храмове да градим, душата която носим, е единствения храм на Любовта, неизчерпаемата енергия на Вселената.

Само чрез нея човек може да се извиси толкова, че да се доближи максимално до вселенския Разум, който наричаме Бог. Душата е единствения храм, в който Любовта може да се изповядва и да остане чиста. Хората, живеещи без Любов, са хора без души.

Щастливият човек е този човек, който е изпълнил душата и сърцето си с Любов. Само такъв човек може да направи другите щастливи, като ги дарява безкористно с Любовта си. Душата, както и Любовта, са дар от висшия разум, което дава божествен смисъл на сътворението и го изпълва с живот.

Любовта за всеки е различна и не всеки разбира какво е Любовта, но единствената Любов която може да ви извиси, е безкористната, безусловна Любов. Тя идва само при онези, които умеят да дават. Ще я получите тогава, когато се научите и знаете как да я дарявате.

Любовта не е просто част от живота, тя е самия живот и е единствената, истинска вяра, която осмисля и прави възможен този свят. Единственият олтар, пред който може да се изповядва тя, е живото сърце на човека, който обичаш.

Силата на Любовта дава безкрайна енергия на мисълта, чрез която обичайки можем да сътворим всички неща, за които имаме смелост да помечтаем… Давайте и получавайте Любов, за да сътворите вашия мечтан Тадж махал в душите си, докато можете да дишате и чувствате…!
Е. Андреев

Всеки, без възрастови ограничения, който желае да се развива чрез спорта НАРОДНА ТОПКА ( DODGEBALL ) е добре дошъл в нашите редици. Нашето мото е ” Спорт за всички, игра за всеки!”.

Без значение дали сте спортували някога, дали сте нереализиран човек в друг спорт, а може би сте нежелани, вие или вашето дете, заради възрастта в някой спортен клуб, дали животът ви е отделил от любим за вас спорт, или мислите, че сте много добри с топка в ръка и имате точен мерник, вие сте бивш хандбалист, бивш баскетволист или бивш волейболист, искате да участвате в турнири и състезания, за да печелите медали и купи, вие сте добре дошъл в клубовете ни в цялата страна. Народна топка създава приятелства за цял живот!

Искате ли да създадете свой собствен клуб по народна топка във вашия град и да го развивате ???!!!

Ако имате желание да играете DODGEBALL е необходимо само да се свържете с нас на тел: 0885 948496 , а ние ще ви ориентираме с плановете ни за бъдещето на този спорт. Създаваме история, а вие може да запишете името си в нея!

Предоставям ви линк към информацията за партньори, съмишленици, спонсори, инвеститори и дарители в случай,че има интерес…. https://www.narodnatopka.com/reklama-dbfb/
Описано е всичко необходимо за проекта !

Всяка закупена топка подпомага нашата дейност на национално ниво !
ТОПКИТЕ за ЗАЛА “DBFB GOTCHA BALL” СА С РАЗМЕР 7 ИНЧА ПО ДИЗАЙН НА ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ С АВТОР ЕВА ПАВЛОВА И СА ОФИЦИАЛНО ОДОБРЕНИ ОТ WORLD DODGEBALL ASSOCIATION .
Топката е от текстил и е лека, а при удар е безболезнена.
https://www.narodnatopka.com/shop/dbfb-gotcha-ball-1/

Напиши коментар

Your email address will not be published.