ДЪРЖАВАТА ПРИЧИНЯВА РАКОВИ ЗАБОЛЯВАНИЯ И УВРЕЖДА СЕРИОЗНО БЕЛИЯ ВИ ЖИВОТ

ДЪРЖАВАТА ПРИЧИНЯВА РАКОВИ ЗАБОЛЯВАНИЯ И УВРЕЖДА СЕРИОЗНО БЕЛИЯ ВИ ЖИВОТ

ДЪРЖАВАТА ПРИЧИНЯВА РАКОВИ ЗАБОЛЯВАНИЯ И УВРЕЖДА СЕРИОЗНО БЕЛИЯ ВИ ЖИВОТ

Държавата ни е убиец! Предполагам, че сте чели надписите върху кутиите за цигари-“Тютюнопушенето Убива!”,”Никотинът вреди сериозно на вас и на другите около вас!”,”Тютюнопушенето причинява ракови заболявания и уврежда сериозно белия дроб!”,”Лекарят или Фармацевтът ви могат да ви помогнат да спрете да пушите! и т.н….  И се накъсват да продават цигари и да събират акцизи тъпите държавни чиновници, за да си пълнят касите, от които крадат! Това си е убийство и са за убиване.

 

"Другари"- худ.Асен Милчев
“Другари”- худ.Асен Милчев

И други гаври има! Сигурно чухте как здравното министерство се подиграва на болните хора с изявления от рода …”Няма лекарства за раково болните…няма инсулин за диабетици… няма лекарства за деца с увреждания… няма това за онова… всичко липсва… все няма…”. А Всъщност складовете са претъпкани с лекарства, по-голяма част от които са дарения и помощи по различни програми. Вместо да се раздават тези лекарства, нашите хубавци ги продават и строят лъскави къщи и частни клиники. Един познат ми разказа как едно лекарство за сестра му липсвало и го търсили къде ли не. След като видели, че държавата няма да си свърши работа, се принудили да си го купят. Тогава Държавата веднага помогнала и изписала рецепта по здравна каса, но лекарството, произведено в България, било с цена от 500 лв.(12 месеца – 6000 лв.).Добре ,че Гърция е на 15 километра от тях и  купили същото българско лекарство за 35 евро. Предполагам знаете,че медицинските работници бягат от страната и търсят професионално развитие и ЗАПЛАЩАНЕ в чужбина. Както е тръгнало, скоро един личен лекар ще обслужва по около стотина хиляди човека. Ако се случи нещо неприятно,  неочаквайте да пристигне Бърза помощ навреме,а по-скоро очаквайте св. Петър да ви прегледа и се надявайте в здравната ви книжка при него да имате записани повече добрини, защото иначе диагнозата му е безкомпромисно точна “Ти си за АДААААА!”. Една моя позната замина за Москва да лекува детенцето си заради лекарска грешка. Необходими са и около 50 000 евро за две животоспасяващи операции. Събра половината от парите за първата част от процедурите от Всички Добри Хора.Държавата не и помогна с нищо. А иначе изисква от нея да си плаща данъците! Тя се оправи някак си и без Държавата. Цели 6 000 000 българи се оправят някак си, по неведоми пътища, и търсят изход от проблемите си абсолютно сами. Оказва се, че Българинът е много самостоятелен и няма нужда да гласува, защото и да го направи, файда няма никаква.У нас лозунгите на политиците по време на избори са следните…”Гласувайте за мен, ако искате да стана богат, да ви окрада и да подобря живота си! Аз съм наред!”. След като се води обществена кампания за ВЗАИМОПОМОЩ, и то явно успешно, на този етап вече 20 години, мисля, че и днес ще тегля една майна на Държавата и няма да видят и стотинка от мен и тази година. Да се върнем към надписите на цигарите. Необходимо е да  ги подменим с по-реалистични: “МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО УБИВА!” “СИСТЕМАТА ВРЕДИ СЕРИОЗНО НА ВАС И НА ДРУГИТЕ ОКОЛО ВАС!” “ДЪРЖАВАТА ПРИЧИНЯВА РАКОВИ ЗАБОЛЯВАНИЯ И УВРЕЖДА СЕРИОЗНО БЕЛИЯ ВИ ЖИВОТ!” “Държавата или Фармацевтичната мафия в нея могат да ви погнат да спрете да живеете!” “Когато пукна, аз не ще умра и ще възкръсна в новата си кожа,защото алкохолът в мен не ще ми позволи да се разложа!”-БОН СКОТ (ACDC) “Когато пукна, аз не ще умра и ще възкръстна в новата си кожа, защото любовта в мен не ще ми позволи да се разложа!”-Kim Reiki (Всеки живее според мирогледа си)

 

"Политическо промиване на мозъци"- худ.Асен Милчев
“Политическо промиване на мозъци”- худ.Асен Милчев

Леки пости! Желая ви преди всичко здраве и късмет през целият ден! А ако за 136 лева допълнителна пенсия дадете на ББП (Бат Бойко Пожарникаря) да ви изчука през октомври….може ли и аз да си платя през декември,че съм загорял!!! Погледнете приложената снимка!!! Ей на това му казвам аз Годеж 136 по Време на Избори в БГ!!!

Автор: Kim Reiki (Magic Man Studio ), Angel Petrov

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Напиши коментар

Your email address will not be published.