Да ти порасне жаба на главата

Да ти порасне жаба на главата

Да ти порасне жаба на главата 

Хората развиват мускули на странни места. Давам ви за пример този любовен показалец.

Честото му използване е довело до развиването на впечатляващ бицепс, с който той привиква красиви жени в леглото си категорично и с авторитет. Такъв любовен мускул е имал и Казанова – вечният световен шампион по любовен културизъм. Чувал съм, че мускули от човешкото тяло, които не се използват продължително време, атрофирали.Това твърдение е силно притеснително за мен, защото съм дал обет за въздържание до момента, в който се влюбя. Кога ще стане това само един Господ може да знае.

Ако наистина един мускул атрофира, когато не го поддържаш с упражнения по предназначение,  това означава, че когато се влюбя в някоя красива дама, може да няма с какво да я долюбя и тя да офейка скоропостижно. А с атрофирал мускул можеш единствено да правиш безопасен секс (сгъваш го на две за твърдост и във важният момент свършваш навън). Един дядо ми беше казал,че за секс всеки един орган от човешкото тяло може да свърши работа  –  крак,ръка,език,ухо,глава,уши, но за “злодейка” здрав мускул си трябва. Дано скоро се влюбя!

Та по повод  мускулите на странни места днес разбрах,че Господ не е еднакво щедър към всички негови чада, защото органите и частите от човешкото тяло не се развиват при всеки по един и същ начин. Тоест едни са по-надарени от други или иначе казано, едни са по-ощетени за сметка на други. Има разлики, които много често стават причина за подигравка в очите на другите или са повод за хвалба и авторитет. Определено е така, защото едно е волейболистка да ти бие шамар, а друго тенисистка. Дори болката е различна при забивка, форхенд или бекхенд.Общото е само,че шамарът и в двата случая ще ти отвинти главата.

mediaplus.bg
Да ти порасне жаба на главата

Ето за доказателство и тази снимка, на която момчето е с много силно развита дясна ръка. Определено има бъдеще това дете. Може да стане добър спортист, и то във всички възможни спортове, свързани с употреба да ръце. Единствения проблем, който виждам при него, е свързан с пубертета му. В таза възраст децата са непредвидими и безпричинно буйни и невъздържани. Опасявам се, че това момче ще бие не само приятелите си, но и баща си. Редовно.

Да не споменавам, че с тази агресивна дясна ръка и слабините му ще бъдат много често сред пострадалите. Известно ни е, че в пубертета момчетата редовно по няколко пъти на ден се усамотяват в банята и харесват жени -комшийки, приятелки, колежки на майките си, каки, каки на хартия, меки китки… и т.н.  Дано само дясната ръка отговаря по размери на мъжката му гордост (да си подхождат, става дума), защото има голяма вероятност да си я откъсне /гордостта/ в момент на еуфория с група каки на мивката в “Голямото разкатаване”.:):):)
Ако някой ден, живот и здраве, имам такова яко дете, ще гледам постоянно да му угаждам,  а когато го ядосам с нещо,  ще го държа на успокоителни или на весел газ! ”

Автор: Kim Reiki ®(Magic Man Studio ), Angel Petrov

 

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес. http://narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.

Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг и на батут. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Напиши коментар

Your email address will not be published.