БЛЯСЪК – mediaplus.bg

БЛЯСЪК – mediaplus.bg

   БЛЯСЪК – mediaplus.bg

 

Повечето ценители на художествената гимнастика са наблюдавали състезания на живо. Има и фенове, за които красотата на този спорт идва чрез телевизионния екран. Двата начина на привързаност дават различни усещания, въпреки че общите неща са много. Присъствието в залата е несравнимо с модерните технологии – чрез него живееш с вълненията на състезателките, треньорките и отборите, добивайки непосредствени впечатления.

 

mediaplus.bg MzY5ODM=

Електронният образ е всеобхватен, дава по-широка гледна точка, подчертава незабележими с просто око детайли, обогатява усещането с коментари и графики. И все пак в този сравнителен режим е задължително да споменем времето, в което гимнастичките изпълняваха съчетанията си с жив музикален съпровод. Пианото в залата беше неизменен атрибут. Сега технологиите си казват думата – няма идея, която да не може да бъде реализирана от съвременните звукозаписни и звуковъзпроизвеждащи средства. За младите зрители са интересни съвременните музикални мотиви, които правят играта на любимките им още по-привлекателна. Светът се развива, с него и художествената гимнастика. Смелите музикални миксове са част от чара на играта на българските състезателки.

 

допълнителна и подробна информация ЗА СВЕТОВНАТА КУПА ПО ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА НА 09-10 АВГУСТ 2014 Г. може да получите на адрес ….http://www.fbgr.org/component/content/article/1355.html

mediaplus.bg

Присъствието на публиката в залата вдъхновява гимнастичките. Който е бил на големи турнири, знае как вълнението те хваща за гърлото под въздействието на играта на българските момичета. Музиката, изящните движения, невероятните полети и хващания на уредите, общността, която чувстваш заедно с другите българи са нещата, които правят художествената гимнастика незаменима като изживяване. Това може да се усети и на обикновени състезания. А когато има международна изява, душевният празник оставя неизличими спомени.

Тази година Българската федерация по художествена гимнастика призовава

българите да подкрепят нашите състезателки на Световното първество в град Измир, Турция. По случайност или не, датите на първенството са най-подходящи за почивка в южната ни съседна държава – от 18 до 29 септември. Отдавна българите предпочитат турските курорти в края на лятото и в началото на есента. Близостта на Измир и изгодните цени дават повод да се планира почивка, която може да се съчетае със спортния празник. Струва си да станеш част от българското присъствие на световното състезание, защото там ще има неизпитвани досега емоции. Красотата на големия град може да се види предварително на снимки и видео, но изживяването от залата не може да бъде препредадено. А за гостоприемството на съседите сме чували само суперлативи. Туризмът е издигнат на почит в Турция и затова си струва да се отиде.

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ, ФЕНОВЕ И ПРИЯТЕЛИ,ЕЛАТЕ С НАС В ПОДКРЕПА НА БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР НА СВЕТОВНАТА ПЪРВЕНСТВО В ИЗМИР!

След изключителните успехи и достойно представяне на приключилото ЕП, българските момичета заслужават и се НУЖДАЯТ от нашата безрезервна подкрепа в битката за медали. Нека бъдем с тях на място и преживеем заедно емоцията на голямото първенство!И още, какъв по прекрасен повод да съчетаем една прекрасна ваканция с потапянето в красотата и феерията на СВЕТОВНАТА ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА!

Българска федерация по художествена гимнастика организира екскурзия в подкрепа на националния отбор на Световното първенство в гр. Измир, Турция.

По програма състезанието ще се проведе от 18 до 29 септември 2014 г. общо 11 дни.

От 18 до 24 септември – отборно индивидуално и финали на отделните уреди – Състезание I и СъстезаниеIII.

Екскурзията предложена от БФХГ е за периода от 25 до 29 Септември 2014 и включва престой и наблюдение на състезанието, както следва:

25 септември – пристигане

26 септември – индивидуален многобой

27 септември – ансамбли многобой

28 септември – ансамбли финали

29 септември – отпътуване

ОФЕРТИ

 Първи вариант включва:

Транспорт – автобус София – Измир – София, както и придвижване всеки ден от хотела до залата, пълен пансион – закуска, обяд и вечеря в SOLE SANTA MARIA – хотел 4 звезди на 65 км от Измир и на 5 км до Кушадъсъ – 4 нощувкиХотелът е разположен на брега на морето.

Цената е 365 лева на човек

Забележка: Цената е изготвена на база група от 40 души. Възможно е да претърпи промяна при недостатъчен брой заявили се хора.

Втори вариант включва:

Транспорт – автобус София – Измир – София и придвижване всеки ден от хотела до залата, пълен пансион – закуска, обяд и вечеря в ONYRIA CLAROS 5 – хотел 5 звезди на 60 км от Измир и на 5 км до Кушадъсъ – 4 нощувки

Предварителна програма:

24 септември – Отпътуване от София около 17.00 ч. по маршрут София – Одрин –

Чанаккале – Измир. Пристигане в хотела около обяд на 25 септември.

25 септември – Пристигане в хотела и настаняване на групата.

26, 27, 28 септември – трансфери от хотела до Измир и обратно

29 септември – По обяд отпътуване за България. Пристигане в София на 30 септ.

Предлага настаняване в основна сграда и във вили с изглед към залива Кларос.

В комплекса има 6 заведения за хранене, частен плаж, аквапарк, външни басейни,

луксозен SPA Център, вътрешен басейн.

Пакетната цена включва:

–          Транспорт София – Измир – София с луксозен автобус

–          Трансфер от хотела до Измер и обратно на 26, 27 и 28 септември

–          4 нощувки на база All Inclusive

–          Медицинска застраховка

  Пакетна цена на човек в двойна стая:

 256 Euro – настаняване във вила – изглед градина

268 Euro – настаняване във вила – изглед море

 275 Euro – настаняване в осн. сграда – изглед градина

289 Euro – настаняване в осн. сграда – изглед море

Билети за състезанието – пакетна цена ОЧАКВАМЕ ТЕЗИ ДНИ ДА ИЗЛЕЗЕ САЙТ С ЦЕНИТЕ НА БИЛЕТИТЕ

Срок за подаване на заявка най-късно до 15 Август 2014

Телефони и лице за контакт:

Росина Атанасова

от понеделник до петък

09.00 – 12.00 ч. и 13.00 – 17.30 ч.

02 93 00 629

0888 220 263

bulrg@abv.bg

bulrg_fed@abv.bg

mediaplus.bg

 

Да подкрепиш българските момичета в оспорваното състезание е начинание, което ще те направи повече българин. След отличното представяне на Европейското първенство в Баку българският национален отбор даде заявка за призове и на Световното първенство в Измир. Федерацията по художествена гимнастика организира и специални екскурзии до Измир за посещение на състезанията. Предлагат се отлични хотели на прилични цени, престоят може да бъде с различно времетраене, осигурено е закупуване на билети за състезанията през отделните дни. Срокът за заявки е до 15 август.

Патриотизмът е кауза. Струва си човек да присъства там, където се пише историята на художествената гимнастика. Тя е спортът, даващ опора на гордостта ни от това, че сме българи.

 

Автор: Angel Petrov, Kim Reiki (Magic Man Studio )

Напиши коментар

Your email address will not be published.