БИЗНЕС УРОК ЗА НАПРЕДНАЛИ ЛЮБОВЧИИ

БИЗНЕС УРОК ЗА НАПРЕДНАЛИ ЛЮБОВЧИИ

БИЗНЕС УРОК :

Както става във всяка притча, така и тази разисква човешките неволи по действителен случай.Много от вас ще се припознаят в тази история и ще се посмеят от сърце.

Аз съм на мнение, че хумора се основава единствено и само на истината, и на нищо друго. Опитът в живота идва с грешките, грешките с решенията, решенията с желанията, желанията с кръга на общуване, кръгът на общуване си го избираме сами. Предполагам, че този, който чете тези редове в момента, поне един път в живота си е изневерявал на някой, който обича, в това число и на самия себе си. Аз многократно съм изневерявал на самия себе си, докато разбера, че този мой подход не е  никак здравословен за живота ми във всяко едно отношение.Защо ли !?

Защото по този начин правя компромис със себе си, а всеки компромис води до болка във всеобхватния смисъл на думата “БОЛКА”. Ще дам пример. Аз обичам много крем карамел и редовно си угаждам. Купувам си този великолепен десерт от едно и също място, въпреки че ми е далечко, защото знам, че там винаги е един и същ на вкус. Да, но един дем ме домързя да се разхождам и си взех кремчето от друго място. Този десерт също беше вкусен, но ефекта, който оказа на храносмилателната ми система, беше потресаващо разхлабителен. Така разстроих задника си, че още ми се сърди, когато му пропомня тази случка. Тогава си взех две поуки:

  • МЪРЗЕЛЪТ Е ВРАГ НА ДУШЕВНИЯ МИР
  • МИСЪЛТА НЕ Е НАЙ-БЪРЗОТО НЕЩО НА СВЕТА.НАЙ-БЪРЗОТО НЕЩО НА СВЕТА Е РАЗСТРОЕНИЯТ ЗАДНИК.ДОКАТО СИ ПОМИСЛИШ ЗА ТОАЛЕТНА И ВЕЧЕ СИ ОПЛЕСКАЛ ПОЗИЦИИТЕ.

 

Сега ще ви разкажа една любовна история по действителен случай, която има за цел единствено да повиши вниманието ви на работното място.

mediaplus.bg

Секретарката отива при Шефа и се жалва, че мъжът и я мами с друга.

Той я пита:

– Сигурна ли сте?

– Да, ето даже доказателство – едни бикини. Вие сте приятели от години.Разберете какво става!

– Добре, ще го викна,когато се прибере в офиса и ще поговоря с него! – обещал Шефа, а бикините сложил в джоба на сакото си.

Прибрал се у дома, а жена му ще ходи на пазар и иска пари. Казва на жена си:

– Бръкни в джоба на сакото ми, там е портфейла!

Жената обаче извадила бикините и казва:

– Аха, аз тези бикини два дена ги търся, а ти си ги носиш в сакото!

БИЗНЕС ПОУКА:

Никога, ама никога не ходете на коледни фирмени партита семейно.


Източник на притча: Интернет

автор : Kim Reiki ®Magic Man Studio, Angel Petrov

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®
Народна Топка България ®

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Напиши коментар

Your email address will not be published.