БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ КАТО СВЕТОВЕН ФЕНОМЕН!

БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ КАТО СВЕТОВЕН ФЕНОМЕН!

БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ КАТО СВЕТОВЕН ФЕНОМЕН!

Много пъти съм писала и пак ще напиша. Във времената на бурно развиващи се комуникации, технологии и порив за човешка еволюция, няма нищо по адекватно и отговарящо на времето си от това да бъде създаден ЕЛЕКТРОНЕН ПАРЛАМЕНТ. В него депутатите, които ще имат честта да управляват, благодарение на одобрението на СУВЕРЕНА, ще са излъчени от професионални гилдии, изведени напред с обществено гласуване вътре в съсловието, а после гласувани и от останалите обединения.

mediaplus.bg

Критерии за влизане в списъка на одобрените от гилдията са доказани личностни качества, заслужено уважение, професионализъм и задължителна свършена работа в полза на обществото, оценена като положителна Тоест всеки може да изпъкне напред в общността, доказвайки чистите си намерения и потенциала си.

Дискусии, предложения, комисии и закони ще се създават на същия принцип като в нястоящия парламент, само, че за разлика от стационарното му опорочено, непродуктивно и крайно изолирано за големите умове в обществото функциониране, ЕЛЕКТРОННИЯТ ПАРЛАМЕНТ ще е отворен постоянно за предложения на СУВЕРЕНА по теми, референдуми, закони и важни належащи въпроси, инициирани от СУВЕРЕНА по електронен път на идеално създадена ПРАТФОРМА. Все пак българите са най-добрите ПРОГРАМИСТИ в света, нали така?

Както неведнъж съм писала, няма как 240 човека да са най-интелигентните същества в страната, съдейки по резултатите за последните няколко десетилетия. За справка – доближават се до времетраенето на ЕДИН ЧОВЕШКИ ЖИВОТ!

Няма как някой да ме убеди, че сегашното повърхностно избиране на народни представители по картинка от списание PIF, с хвърчаща бюлетина, без детайлно проучване на личността, е полезна и добра практика. Що за наивитет и глупост е да си избереш да те представлява човек, който през живота си преди това не си виждал, не си срещал, не знаеш какви ги е вършил като предистория, а накрая сред като си го предпочел, разбираш, че НЕ е ЗАБИЛ ЕДИН ПИРОН в полза на обществото.

Не може нещо да се промени качествено и осмислено, независимо дали става дума за управление на държава, голям или малък бизнес, ако мениджърите правят в управлението си едни и същи грешки, очаквайки с нетърпение – има няма столетие, различен резултат, произведен от нискоквалифицирани служители.

Как би могъл да дойде нов резултат, с промяна и възход, когато матрицата, с която боровите като СУВЕРЕН -МЕНИДЖЪР, доказва, че е тотално бъгната и не става за нищо. Умните бизнесмени, когато установят, че нещо не не започва да работи, а в него се влага енергия нахалост, сменят подхода. А нали Вие сте Суверенът. Вие сте мениджърите. Народът е този, който трябва да управлява собствената си държава.

Персоналът в настоящия парламент, тоест депутатите, ако не са имали опит, доказвайки лоялността си към обществото с практиката си преди това, работейки отново за обществото, как тогава изобщо Ви впечатляват и давате доверието си анонимникът да заеме съответната позиция. КОНКУРС ПРОВЕДОХТЕ ЛИ ИМ? Проверихте ли какво имат черно на бяло свършено като социално – отговорна дейност в полза на обществото и като добавена стойност за икономическия прогрес. Събрахте ли детайлна справка колко работа за национални идеи и каузи са свършили досега?

ЕЛЕКТРОННИЯТ ПАРЛАМЕНТ ще събере знанието и активността на целия народ, на младите и възрастните, и ще избистря, отхвърля или приема най-качествените предложения, произтекли от 24 часовата активност на народа, като едновременно идеите се консултират, съобразявят с мнението и препоръките на излъчените напред от обществото представители на професионалните гилдии. Кръстосана система ще позволи качествата и уменията на участниците да се изявят в много направления, така че лидерите за кратко време ще изпъкнат и ще вземат ролята си на избраници – водачи – депутати. И накрая ще Ви напомня, че:

“Никой не налива ново вино в стари мехове, защото новото вино ще пръсне меховете – и то самото ще изтече и меховете ще се изхабят. Но трябва да се налива ново вино в нови мехове и да се завардят и двете.”

Ев. Лука 5:37-38

Продължавайте да спите и да чакате манджата сама да Ви се сготви, а престъпниците да изживеят катарзис, да се покаят и никога повече да не бъркат в кацата с меда – Вашите пари, която стои широко отворена, без нито един ОБЩЕСТВЕН НАДЗИРАТЕЛ!

автор: Цвета Кирилова

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®
Народна Топка България ®

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Напиши коментар

Your email address will not be published.