9Sharp  e конкурент на LinkedIn

9Sharp  e конкурент на LinkedIn

9Sharp e конкурент на LinkedIn, предоставя различен подход при създаването на професионален профил

9Sharp — онлайн платформа, в която потребителите могат да обединят своята дигитална идентичност в един персонализиран, многоезичен профил, обяви подобряването на някои от функционалностите си, с което да помогне на професионалистите да създадат нови контакти и да представят своята работа по нов и уникален начин.

За разлика от други професионални социални мрежи като LinkedIn,9Sharp позволява на своите потребители да комбинират профилите си от различни уебсайтове на едно централизирано място, което е иновативен подход при изграждането на професионален профил.

Това позволява на работодателите и подбиращите персонал да придобият по-добра представа за кандидатите, като им дава поглед отвъд предела на CV-то. По този начин те могат да разберат повече за кандидатите както в професионално, така и в лично отношение. В момента към платформата могат да се свържат профили от едни от най известните уебсайтове, включващи: Twitter, Facebook, YouTube, GitHub, Behance, DeviantArt, Instagram и SoundCloud.

Сред една от подобрените функционалности е възможността на потребителите да се свързват с други професионалисти и да ги добавят към своите контакти. Освен това, потребителите могат да изпращат съобщения помежду си, както и да пишат статии, да създават албуми и проекти, с което да демонстрират своята работа и професионални умения.

В допълнение, към уебсайта е добавена и нова функционалност за създаване на профил на компания, с което представителите на малкия и средния бизнес могат да достигнат до по-широка аудитория. Това предоставя повече възможности както за потребителите, така и за бизнеса. Налични са и обяви за работа, с които компаниите могат да привличат потенциални служители.

Уебсайтът в момента е преведен на 6 езика: Английски, Френски, Испански, Италиански, Български и Руски, като в момента се добавят и нови езици. Потребителите могат да добавят информацията си на всеки език, който владеят.

Относно новите функционалности на платформата, Сафуан Хак, управител на 9Sharp, споделя: “На базата на мненията и отзивите на нашите потребители, решихме да подобрим някои от функционалностите на сайта, защото целта ни е да дадем на нашите потребители едно по-добро изживяване когато използватwww.9Sharp.com и да им предоставим платформа, която по-точно да ги представя онлайн.

Хак добавя: “Със спада на пазарните дялове на LinkedIn с 43%, вярваме, че това е най-подходящата възможност друга платформа да заеме централна позиция. 9sharp.com е разработен, за да предостави на професионалистите един нов и креативен начин да представят себе си в сферата, в която работят. Много сайтове за професионален нетуъркинг са базирани предимно около CV-то, квалификациите и професионалния опит на даден потребител. Въпреки това, ние искаме да предоставим на хората възможността да покажат на какво са способни отвъд това, което е написано в тяхното CV.”

 

Web Summit
Web Summit

В допълнение към бързия растеж на 9Sharp, компанията е партньор на водещата технологична конференция Web Summit — серия от технологични събития, насочени към представянето на най-добрите стартъп компании. Като част от партньорството си, 9Sharp ще презентира своята платформа и на четирите събития, които ще се проведат тази година. Следващото от тях е COLLISION, което ще се проведе на 26-ти април в Ню Орлиънс, последвано от Хонг Конг и Лисабон.

1-lUawQCuq32H8PlzbX8U44A
 Повече информация можете да получите на адрес www.9Sharp.com
Автор: Иван Адамов / Ivan Adamov

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Напиши коментар

Your email address will not be published.