На 16.12.2018г. се проведе първото в историята на спорта народна топка ДЪРЖАВНО КЛУБНО ПЪРВЕНСТВО – DBFB CUP BULGARIA 2018

На 16.12.2018г. се проведе първото в историята на спорта народна топка ДЪРЖАВНО КЛУБНО ПЪРВЕНСТВО – DBFB CUP BULGARIA 2018

DBFB CUP BULGARIA 2018 
Държавно клубно първенство на Федерация Народна топка България 
Резултат: 
1. THE SMARTS ( София) – 22т. (8+8+6) 
2. FUSION ACADEMY ( София)- 18т. ( 4+10+4) 
3. Приказка без край – ( София ) 8т. ( 4+2+2)

0. THE SHOOTERS ( Монтана ) – 16т. ( 8+6+2) дисквалифицирани

Срещи:

The Smarts – Fusion Academy – 8:4 
Приказка без край – The Shooters – 4-8
The Smarts – The Shooters – 8-6 
Приказка без край – Fusion Academy – 2-10 
Fusion Academy – Тhe Shooters – 4-2 
The Smarts – Приказка без край – 6-2

Мартина Недкова от отбора на Приказка без край получи плакет за най-добър състезател THE BEST DODGEBALL PLAYER WOMAN 2018 .

Мариян Ангелов от отбора на The Smarts получи плакет за най-добър състезател THE BEST DODGBALL PLAYER MAN 2018.

На 16.12.2018г. се проведе първото в историята на спорта народна топка ДЪРЖАВНО КЛУБНО ПЪРВЕНСТВО – DBFB CUP BULGARIA 2018 със съдействието на Национална спортна академия “Васил Левски” в Многофункционалната спортна зала на академията.

Гост на събитието бе Ректорът на НСА професор Пенчо Гешев/ доктор. Той наблюдава с интерес спорта , който през 2019-20 става специалност за висше образование в Академията. Професор Пенчо Гешев /доктор откри събитието като пожела успех на състезателите и отбеляза във встъпителната си реч, че очаква успехи за Федерация Народна топка България на национално и международно ниво , развитие и бъдещи студенти в спорта, който става част от академията догодина, след което връчи сертификати за завършено 1-во ниво за треньори и съдии към Федерация Народна топка България на Йордан Терзиев ( Президент на клуб THE SMARTS) , На Даниел Готев ( Президент на клуб Приказка без край) , Йордан Конов ( Президент на клуб FUSION ACEDEMY).

“Това първо официално събитие премина като миг. Надяваме се, в бъдеще време, да се развиваме правилно, да създаваме кадри, които да ни помагат, да привличаме все повече хора от най-различни възрасти с надеждата този спорт да им стане любим и да участват активно във всички турнири, които са част от Програмата за развитие на Федерация Народна топка България. 
Благодарим още веднъж на всички приятели, които ни повярваха и се запознаха днес отблизо със спорта народна топка / DODGEBALL .” 

Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес. https://narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проект ” Народна топка България ” на фондация ” Kim Reiki ” !

Всяка закупена топка за народна топка подпомага нашата дейност на национално ниво !
ТОПКИТЕ за ЗАЛА “DBFB GOTCHA BALL” СА С РАЗМЕР 7 ИНЧА ПО ДИЗАЙН НА ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ С АВТОР ЕВА ПАВЛОВА И СА ОФИЦИАЛНО ОДОБРЕНИ ОТ WORLD DODGEBALL ASSOCIATION .
Топката е от текстил и е лека, а при удар е безболезнена.
https://www.narodnatopka.com/shop/dbfb-gotcha-ball-1/

За контакт :

magicmanstudio@abv.bg , +359885 94 84 96 – Kim Reiki

Напиши коментар

Your email address will not be published.