Змии в градинката на църквата св.“София“

Змии в градинката на църквата св.“София“
Змии в центъра на София
Змии в центъра на София

Късно снощи, кучето ми бе ухапано от змия в градинката на църквата св.“София“.

Благодарение на бързата намеса на д-р Милко Петров от ветеринарна клиника „Ветеринарен Кабинет Via Vet Medica-център„, то бе спасено.

Случката се разви около полунощ. Минавайки покрай градинката на църквата св.“София“ за поредната разходка, кучето ми се заигра с една клечка и ненадейно подскочи като опарено няколко пъти, след което легна на тротоара и затрепери.Веднага го взех на ръце и звъннах на д-р Милко Петров, който реагира за минути и пристигна в клиниката си на ул.“Врабча“.

След прегледа се установи , че кучето ми е ухапано от неизвестен за нас вид змия.Благодарение на бързата намеса на доктора, малкият 10 месечен джак ръсел териер с името Ким не можа да заспи завинаги, за късмет на община София.

Благодаря на г-жа Фандъкова, на другаря Путин и най-вече на Бойко Борисов, който явно е настойник на всички българи, че се грижат толкова добре за здравето и безопасността на своите съграждани.Нека да оставим кучето ми на една страна и да предположим, че мразя животни и особено домашни любимци ! Ами, ако това беше дете, което си играе безгрижно в тревата на новата градинка на църквата!?Ами,ако трябваше да се чака линейка с часове, за да пристигне на мястото на инцидента и да спаси това дете !? Абсолютно съм убеден, че днес 17.08.2015 г. нямаше да имаме дете, а събитие с шествие към централни гробища.

Добро начало за тази седмица!

Пожелавам ви да не бъдете нападани от змии, а ако ви се случи нещо такова, дано да сте си направили завещанието овреме!

автор: Kim Reiki ®Magic Man Studio, Angel Petrov –  www.mediaplus.bg 

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

 

Kim Reiki ® – Европейска Търговска Марка(European Trademark)
Kim Reiki ® – Европейска Търговска Марка(European Trademark)
Kim Reiki ® – Европейска Търговска Марка(European Trademark)
Kim Reiki ® – Европейска Търговска Марка(European Trademark)
Kim Reiki ® – Европейска Търговска Марка(European Trademark)
ОРЕНДА – Универсален Оренда символ – усилване на Оренда, начало и желание за живот, основата на живота.

 

ОРЕНДА – Универсален Оренда символ – усилване на Оренда, начало и желание за живот, основата на живота. 

Kim Reiki ® – Европейска Търговска Марка(European Trademark)

Всеки,който желае да стане собственик на уникален меч,нож,бижу или уникален колан с тока,които са изработени по негово желание и идея,може да ни пише на magicmanstudio@abv.bg !!!!
Ръчна изработка на Борис Червенков. Една единствена бройка само за вас.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ПОСЕТЕТЕ ТОЗИ АДРЕС …http://mediaplus.bg/kim-reiki-trade-mark/

email : magicmanstudio@abv.bg

tel: +359 885 94 84 96

Kim Reiki

автор: Kim Reiki ®Magic Man Studio –  www.mediaplus.bg 

4 Отговора на "Змии в градинката на църквата св.“София“"

 1. skendy   17.08.2015 at 13:44

  Не мога да разбера какво ви е виновна Фандъкова и какво очаквате от нея – да излезе по улиците на София и да се бори със змии, цигани, кучета, избягали животни от зоо парка, да запълва дупки с асфалт или да пази ВАШЕТО куче? Та тя е кмет, а не звероукротител или общ работник!!! Има фирми, които трябва да се грижат за тези неща! За мен София до сега по – добър кмет не е имала – нито се бие в гърдите – Аз направих това и онова нито афишира със свършената работа по разни медии, а седи тихо и прави неща, които се виждат и от които повечето хора, които познавам са доволни!

  Отговор
  • Kim Reiki   18.08.2015 at 9:20

   Разбира се,че нямаме нищо против Фандъкова,но имаме против контрола на управление,изпълнението на задълженията и корупцията,Живеем и работим до общината и ставаме свидетели всеки ден как новопостъпилите общински работници пристигат с опел кадет на работа и след 6 месеца се качват на джипове,които купуват явно с малките си заплати.искаме единствено парите,които им даваме да се използват правилно и да не се краде.Не знам какво бихте казали,ако вашето дете,не дай си боже,пострада по този начин.Последният път,когато пръскаха против кърлежи и куп други животинки беше през май и имайки предвид парите,които е получила фирмата изпълнител за тази си дейност,мога да сметна наум,че досега би трябвало да е пръскала поне 30 пъти,а не един път годишно.Все пак сте прави,че няма по-подходящо място за развъждане на змии от градинката пред община София))))))))))

   Отговор
 2. Fay   21.08.2015 at 12:57

  Откъде сте сигурни, че става дума за змия? Дори добрите ветеринари в България нямат опит с дивите животни, просто защото материалът, по който учат в университетите, не им предоставя знания в тази сфера.
  Питам откъде сте сигурни, защото не е разумно да се всява паника без да има гаранция, че става дума именно за такова животно.
  Обърнахте ли се към съответните отговорни органи? Към организация, занимаваща се с диви животни?

  Отговор
  • Kim Reiki   06.09.2015 at 20:13

   За да не продължаваме този разговор,ще кажа само дано на вас не ви се случи нещо подобно,а ако ви се случи тогава ще говорим по обстойно.

   Отговор

Напиши коментар

Your email address will not be published.