Какви права търсят хора, които с нищо не са допринесли за Родината ни ?

Какви права търсят хора, които с нищо не са допринесли за Родината ни ?

Какви права търсят хора, които с нищо не са допринесли за Родината ни?

Писах напоследък по темата за това как малцинството дискриминира мнозинството в България, а всеобщата политическа глухота не долавя тревожността. Писах как се защитават малцинствените права, като грубо се погазват тези на мнозинството, а ежедневни жестоки ситуации, медийни публикации и шумни страдалчески реакции на хората доказват ширещата се несправедливост.
Писах, че когато се мрънка само за права и свободи, на мрънкачите трябва ясно и категорично да им се обяснят задълженията. ВРЕМЕ Е изпълнението на законите в държавата ни да е и за малцинствата, и за мнозинството. Но везните на безхаберието на закона натежават към малките групи и в мига, в който някой види плодящата се слободия, веднага един гърлен глас кресва: „дискриминация, сегрегация, нарушаване на човешки права“ Аз питам къде са правата на българския данъкоплатец? Къде са правата срещу беззаконието?

Какви права търсят хора, които с нищо не са допринесли за Родината ни?
Какви права търсят хора, които с нищо не са допринесли за Родината ни?

Българският данъкоплатец, пълнещ като роб държавната каса, за да могат да ядат и малцинствата на негов гръб, трябва да се ползва приоритетно с ясни права. Какви права търсят хора, които с нищо не са допринесли за Родината ни? Какви права търсят хора, които нямат отговорности и задължения? ЗНАЯТ ЛИ МАЛЦИНСТВАТА, ЧЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА ВЪРВЯТ РЪКА ЗА РЪКА С ПРАВАТА?

Когато започнат да учат, да пожелаят да се интегрират, да пожелаят да работят, да си плащат консумираното, да се издължават с данъци за инак неангажираното им към държавата съществуване и понесат глоби и наказания за безумията, които вършат, тогава тези малцинства ще имат претенции за права равни с тези на мнозинството. Защото точно тази наклонена везна е в услуга на викащите „дискриминация“.

Ситуацията е разграден двор и наблюдаваме пълен отказ на политиците от всички партии, без изключение, да се справят с тази национална катастрофа. България е превзета от малцинствата с политика, стимулираща развъждането на нецивилизовани практики. И се чудя къде е държавният апарат и чии интереси защитава, че стои безучастно и не ги е въдворил в ред наедно с престъпниците – тарикати за по-малко от 24 часа? Какво чакате, бе?

Докато едни се къпят във власт и прожектори, други не се подчиняват на нито една буква на закона, и никоя институция. Те просто правят, каквото си искат. Всичко това е в резултат на поддържано с умисъл десетилетия политическо безхаберие, управленска некадърност и професионално безсилие. Този проблем ще вземе толкова застрашителни размери, че нищо няма да е в състояние да го потуши!

Доминиращата част от малцинствата са още в каменната ера, разбира се, с любезното съдействие на политиците. Как да догонят хора на бъдещето, когато от интелигентната част на българите ги делят цели 3 епохи: земеделска, индустриална и информационна. Признаците на каменната епоха в редиците им са налице – изхранване с лов и война! Плячката и обектът на посегателства са благата и поминъкът, създадени от работливите българи.

Има изход. Предлагам реализиране на пилотен проект – населяване на обезлюдени села с роми, изпаднали от стълбицата на еволюционното развитие, като територията се превърне в град. Единствен ромски град в страната. Осигуряване на възможност да се самоуправляват на местно ниво, като излъчат след избори кмет. Изграждане на болница, училище и полицейско управление, които да се ръководят от най-образованите от тях. Осигурява им се парче земя безвъзмездно и започват да я обработват и да се грижат за семействата си. Спират им се огромните социалните помощи, които източват от хазната и ни забиват пагубно на дъното. Всеки представител на малцинствата започва да оре и да копае, ако иска да яде и ще предлага продукцията си на пазара. Ако не иска, социални помощи няма. Тези с някакъв умствен напредък сред тях ще учат. Строг полицейски контрол и огромни наказания за минимални опити за кражби и беззаконие. Така ще получат вездесъщото си право на интеграция, но и ще носят не нехайството на гърба си, а задължения, които ще ги правят отговорни граждани на БЪЛГАРИЯ!

С други думи:

1.Земя значи собственост, която сега нямат.

2.Възможност да управляват, нещо което никога не са правили.

3.Модерен град, съвременни условия на живот и възможности за реализация.

4. Работа и възможност за препитание.

5. Свободно движение на хора, стоки и услуги.

6. Права и задължения, равни с останалите!

Изправени сме пред криза с унищожителни размери. Националната сигурност на България е застрашена! И вместо да се занимават с реферетдуми за задължително гласуване, да изпратят задължително малцинствата веднага на училище и още по-задължително престъпниците в затвора, че държавата ни върви не напред, а назад – давена под диктовка от свирепи консуматори!

И започвайте да строите нов затвор, че има много за прибиране. Чудя се големите строителни предприемачи не се ли усещат каква ниша се е отворила?

автор: Цвета Кирилова

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®
Народна Топка България ®

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Един отговор на "Какви права търсят хора, които с нищо не са допринесли за Родината ни ?"

  1. BY   14.12.2016 at 14:57

    Няма как да стане. Да се изгради град в който да живеят само цигани е невъзможно. Да се заселят всички цигани от България на едно място също е невъзможно. Циганите не са виновни че ги привърнахме в паразити и мен да ми дават пари за да си чопля носа по цял ден и аз ще ги взема. Всеки би ги взел. Докато им се наливат помощи те ще продължават да живеят така. Те са чергари по природа и не ги бърка да живеят в кочини. Точно обратното практиката показва как посроени за тях поселища, направени по съвременни стандарти къщи, в които всеки от нас би живял с удоволствие, циганите влизат и след 3 седмица всичко е изравнено със земята. Което е можело да се продаде е продадено а те са си направили отново землянките и си живеят както преди. В Палма Де Майорка им изградиха цял такъв квартал преди 10-тина години. Не просъществува. В Сливен се наложи да се събори насила блок населен с мангусти, защото му бяха извадили арматурите и бяха качили конете на терасите си. Циганин разбира само от бой. Бай Тошо не случайно ги беше дрисирал като маймунки навремето.

    Отговор

Напиши коментар

Your email address will not be published.